Krůtí prsa na rajčatech - recept cpt. Cooka
4 porce: 3 velká rajčata, 15 dkg nízkotučného bílého jogurtu, 4 lžíce lehké majonézy, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 svazek bazalky, 1 lžíce kaparů, sůl, mletý pepř, špetka moučkového cukru, 50 dkg krůtích prs, 3 lžíce oleje, 4 plátky citrónu
Rajčata nakrájíme vždy na 4 plátky. Jogurt, majonézu a citrónovou šťávu ušleháme dohladka, přidáme posekanou bazalku a kapary, osolíme, opepříme a podle chutí přisladíme. Prsa nakrájíme na stejné plátky, po třech na porci. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po obou stranách opékáme asi 2 minuty. Poté vyjmeme, osolíme, opepříme. Na každý plátek masa dáme plátek rajčete a zalijeme lžičkou omáčky. Zdobíme bazalkou a citrónem.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka