Krůtí kapsy - recept cpt. Cooka
4 porce: 60 dkg krůtích prs, sůl, 2 plátky šunky, 2 plátky tvrdého sýra, 2 jablka, směs koření 'Kuře Grill', 6 žampiónů, 2 lžíce kečupu, 4 lžíce oleje, 1 lžička másla (margarinu)
Krůtí řízky naklepeme na tenké plátky, osolíme, lehce poprášíme směsí 'Kuře Grill' a každý poklademe polovinou plátku šunky, polovinou plátku sýra a plátkem jablka. Přeložíme a okraje sklepneme, aby byla náplň uzavřena. Svrchu znovu jemně poprášíme směsí 'Kuře Grill'.
Opečeme dozlatova po obou stranách na pánvi na oleji. Hotové kapsy vyjmeme, dáme do tepla a na pánev dáme nakrájené, nejlépe čerstvé žampióny a zbytky jablek, opečeme a přidáme kečup. Povaříme, stáhneme z ohně a přidáme kousek másla. Kapsy podáváme s brambory nebo rýží, přelité omáčkou z kečupu, žampiónů a jablek. K tomu salát z čerstvé zeleniny.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka