Paprika z kuřete a tykve - recept cpt. Cooka
4 porce:  1/2  kuřete, 2  cibule, 2  tykve (po 300 g), 1 hrneček vývaru, 1.5 hrnečku kysané smetany, 3 lžičky mleté papriky, sůl, mletý pepř, hladká mouka na zahuštění, olej
Kuře vykostíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Tykve omyjeme, neloupeme a nakrájíme na kolečka o síle 1 cm. Na část oleje dáme polovinu cibule, maso z kuřete a nakonec tykve. Osmahneme dozlatova. Zalijeme vývarem a dusíme krátce na mírném ohni. Na oleji osmahneme zbylou cibulku, zaprášíme moukou a paprikou a uděláme zásmažku. Přidáme do dušeného masa se zeleninou. Nakonec zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali sůl a pepř. Podáváme s rýží.

www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka