Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou - recept cpt. Cooka
4 porce: 12 kuřecích křídel, 75 dkg rajčat, 1 jablko, 1 cibule, 1 lžíce oleje, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce medu, sůl, 2 lžičky jablečného octa, grilovací koření, cayenský pepř
Rajčata nařízneme, krátce povaříme a oloupeme. Rozčtvrtíme, zbavíme semen a společně s oloupaným jablkem nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na osminky, na oleji necháme zesklovatět, přidáme rajčata a jablka, vmícháme protlak, osolíme a dusíme 30 minut. Smícháme med, ocet, sůl a grilovací koření, směsí potřeme křidélka a v grilu opečeme po obou stranách dozlatova. Podáváme s omáčkou, kterou dochutíme solí a cayenským pepřem.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka